رئیس دفتر توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا، اظهار کرد: بورس انرژی همانند بورس کالای ایران می تواند در آینده ای نزدیک رشدی قابل توجه ای هم در حجم و ارزش معامله ها رقم بزند و هرچند که محصولات زیادی در این بورس عرضه نمی شود، اما باید این نکته را در نظر داشت که متانول نبض معامله های این بورس است.
رضا محتشمی پور، با بیان اینکه قابلیت های بسیاری برای افزایش حجم معامله ها در بورس انرژی وجود دارد، گفت: متانول از نظر حجم موقعیتی ممتاز در عرضه محصولات مختلف پالایشی و پتروشیمی در بورس انرژی دارد، اما می توان با افزایش همکاری و تعامل تولیدکنندگان و نیز خریداران روند معامله ها را شتاب بخشید.
وی ادامه داد: بورس انرژی و کالا سبب شفاف شدن معامله ها در فروش محصولات مختلف پتروشیمی شده اند و همکاری خوبی میان این بورس ها و شرکت ملی صنایع پتروشیمی وجود دارد.
رئیس دفتر توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی تصریح کرد: تنظیم بازار و شفاف شدن معامله ها اعتماد میان فروشندگان و خریداران را درپی داشته است و نظارت های قانونی متولیان امر سبب شده است معامله ها با اعتماد طرفین انجام شود.