صفحه اصلی > آرشیو اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

مشاور فاینانس و مدیر توسعه سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کرد:

آلمانی ها و ژاپنی ها مصمم به حضور در ایران هستند

امیرحسن فلاح مشاور فاینانس در گفتگو با خبرنگار نیپنا با اشاره به مذاکره این شرکت طی یک ماه اخیر با شرکتهای انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اتریشی، ژاپنی و اسپانیا برای حضور دوباره در صنعت پتروشیمی ایران، گفت: در این مذاکرات دو طرف برای تامین منابع مالی و انتقال فناوری های روز دنیا به ایران ابراز علاقه کرده اند.

وی با اشاره به تحریم های بین المللی در سالهای گذشته و افزایش توانمندی شرکتهای ایرانی، گفت: در مذاکرات با طرفهای خارجی بر این نکته تاکید داریم که شرکتهای ایرانی می توانند شریک خوب و قدرتمندی برای آنها باشند.

فلاح با تاکید بر این که شرکتهای آلمانی و ژاپنی در مذاکرات با NPC بسیار جدی تر از سایر شرکتهای خارجی هستند، گفت: سرنوشت همه همکاری های بین المللی در صنعت پتروشیمی به اجرایی شدن برجام از سوی ایران و کشورهای 1+5 برمی گردد.


٠٨:٥٩ - دوشنبه ٤ آبان ١٣٩٤    /    شماره : ١٠٥٩٧    /    تعداد نمایش : ٥١٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج