صفحه اصلی > آرشیو اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تاکید کرد:

آمادگی صنعت پتروشیمی ایران برای همکاری با شرکت های کره ای

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا اظهار کرد: کشورهای آسیائی همگام با رقبای اروپائی خود علاقه مند به حضور دوباره در صنعت پتروشیمی ایران هستند و گروه دوو نیز که از شرکت های بزرگ کره جنوبی است اعلام آمادگی خود را به شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده است.

عباس شعری مقدم افزود: شرکتهای بزرگ ژاپنی و کره ای که طرح های پتروشیمی موفقی را در بسیاری از کشورها اجرا کرده اند می توانند در دوران پس از تحریم اقدام به سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های توسعه ای پتروشیمی کشورمان کنند.

وی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی آماده همکاری و حمایت از سرمایه گذاران خارجی است.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان این که فرصت های سرمایه گذاری درماهشهر، عسلویه،چابهار و جاسک برای حضور سرمایه گذاران وجود دارد گفت: سرمایه گذاری در طرح های متانول و اوره و آمونیاک و نیز پروپیلن فرصتی مناسب برای شرکت های صاحب نام خارجی فعال در صنعت پتروشیمی است.


١٠:١٩ - چهارشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٤    /    شماره : ١٠٢٦٧    /    تعداد نمایش : ٦٧٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج