امام باقر(ع) : «آنگاه که نمازگزار رو به قبله کند، خداوند رحمان رویش را به او می کند.»
منو اصلی
سیستم های تضمین امنیت غذایی
سیستم های تضمین امنیت غذایی تاریخ ثبت : 1393/04/05
طبقه بندي : ,25,38,
عنوان مقاله : سیستم های تضمین امنیت غذایی
خلاصه مقاله : Food Safety Assurance Systems امنیت غذایی و اخلاق Food Safety and Ethics ان. وفلن اولسن وای. مترجمی در این مقاله، مسائل اخلاقی مربوط به عملکرد و امنیت غذایی مورد بحث قرار می گیرد. این مقاله این سوال که اخلاق چیست را مطرح می کند و مفاهیمی مانند رویکرد سودمندگرایانه، رویکرد حقوقی، رویکرد انصاف و عدالت، رویکرد صلاح همگانی و رویکرد فضیلت محور را برای ورود بیشتر به بحث معضلات اخلاقی در رابطه با امنیت غذایی، به طور مختصر توضیح داده شده است. معضلات مربوط به امنیت غذایی خاص مثل تولید پنیر پاستوریزه نشده و محصولات دیگر که اصلاح ژنتیک شده اند، برای نشان دادن این مشکلات مورد استفاده قرار گرفته اند. اصول پیشگیری و مشکلات مربوط به تصمیم گیری اخلاقی برای صنعت غذایی نیز مورد بحث قرار می گیرد. N. Veflen Olsen Y. Motarjemi Abstract In this article, ethical issues related to food operations and food safety are discussed. The article starts out by raising the question: What is ethics? Concepts such as, the utilitarian approach, rights approach, fairness or justice approach, common good approach, and virtue approach are briefly explained as an introduction to the further discussion of ethical dilemmas in relation to food safety. Dilemmas related to specific food safety issues, as unpasteurized cheese production and genetically modified organisms among others, are used to illustrate the problems. The precautionary principle and problems related to ethical decision making for the food industry are also presented.
فایل مقاله :
تعداد نمایش : 1210 <<بازگشت

كليه حقوق اطلاعات و مطالب اين سايت محفوظ و متعلق به سایت ایران اخلاق می باشد